arbetsgivare

Bli en attraktivare arbetsgivare

Genom att erbjuda förmånscyklar till din personal ökar din attraktivitet som arbetsgivare. Du främjar hälsa och välbefinnande hos ditt team på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt. Förmånscykeln är väldigt omtyckt bland medarbetarna och innebär ingen kostnad för dig som arbetsgivare.

Endast 4 steg för att ta del av vårt erbjudande

Steg 1 – Teckna avtal

Företaget tecknar ett förmånligt avtal med Bike benefits. En helhetslösning där vi hjälper er med allt. Tillsammans utformar vi ett skräddarsytt erbjudande för era medarbetare.

Steg 2 – Beställ cykel

Dina medarbetare kan beställa cyklar genom vår förmånsportal eller direkt vid vårt besök på arbetsplatsen. Vi visar gärna våra mest populära modeller under en visningsdag, så anställda kan prova dem och ställa frågor.

Steg 3 – Administrera

När cykeln väl är beställd ger vi er uppgifter på vilka bruttolöneavdrag ni ska göra för berörda anställda samt de förmånsvärden som ska beskattas. Sen får ni en faktura varje månad från vår finansiär som överensstämmer med bruttolöneavdragen. Minimal administration för ert företag.

Steg 4 – Leverans av cykel

Personalen hämtar ut sin beställda cykel och valda tillbehör hos experter i sin lokala cykelbutik monterad och justerad för personalens säkerhet, trygghet och support under leasingtiden.

Upptäck fördelarna med förmånscykel

Allt fler företag visar intresse för förmånscykel till medarbetarna, och detta är helt förståeligt. Förmånen är mycket eftertraktad bland anställda eftersom den främjar en hälsosammare och mer miljövänlig livsstil. Dessutom ökar den attraktionskraften för arbetsgivaren.

Kostnadsneutralt

Men vet du vad som kanske är det allra bästa? Med förmånscykel sparar anställda mellan 20-45% jämfört med att köpa en cykel privat i en vanlig cykelbutik. För arbetsgivaren är det dessutom helt kostnadsneutralt, eftersom den anställde själv finansierar förmånscyklingen genom bruttolöneavdrag.

Välj via vår förmånsportal

Med hjälp av Bike benefits är det smidigt och enkelt att komma igång med leasing av förmånscyklar genom vår dedikerade förmånsportal. Där kan du välja cykel och se det faktiska priset.

Alltid trygg med vår inkluderade försäkring

Ingen självrisk vid stöld • Inget åldersavdrag • Täcker självrisken vid stöld av elcykelbatteri • Stöldskyddsregistrering

Bike benefits inkluderar alltid en försäkring som täcker upp självrisken i din hemförsäkring om din cykel blir stulen. Den täcker också eventuella åldersavdrag som ditt hemförsäkringsbolag tillämpar och kompenserar för skillnaden mellan din hemförsäkringsbolags maximala ersättning och priset på din cykel, upp till högst 50 000 kronor.

Vinn-vinn för alla

Genom att erbjuda förmånscyklar ger du både dina anställda och din verksamhet en positiv boost. Det är en vinn-vinn-lösning som främjar hälsa, miljö och arbetsgivarattraktivitet samtidigt som den ger ekonomiska fördelar för alla inblandade parter.

Tryggt och enkelt

Genom Bike benefits kan dina medarbetare känna sig trygga under hela leasingperioden, eftersom våra samarbetspartners i lokala butiker hanterar service och support. Detta garanterar en bekymmersfri cykelupplevelse under hela leasingperioden.

Monterat och klart

Självklart ser vi också till att cykeln monteras och justeras korrekt vid leverans. En viktig detalj att nämna är att förmånscykeln självklart kan användas privat i alla avseenden, t.ex pendla till jobb, träna eller skjutsa barnen till förskolan i en lådcykel. Allt för en mer hållbar livsstil.

Fördelar för arbetsgivaren

L

Nöjd personal som känner att företaget satsar på anställda och miljön

L

Ett konkret verktyg i företagets miljöarbete som ger goodwill genom gröna satsningar

L

Minimal administration via Bike benefits

L

Belastar inte er likviditet

L

Trygghetsförsäkring ingår alltid

L

Fullt stöd genom hela processen

L

Inga kostnader för företaget

L

Förmånsvärden och hyror beräknas och rapporteras av oss vid leverans

L

En möjlighet för företaget att subventionera erbjudandet

L

Friskare, gladare och bättre fokus hos anställda

L

Behovet av parkeringsplatser minskar

Tjänstecyklar för din verksamhet

Vi erbjuder flera modeller av lådcyklar, elcyklar och vanliga cyklar.

Tjänstecyklar är cyklar som företag, kommuner eller landsting köper in för anställda och kunder att använda under arbetstid. Dessa cyklar förvaras på arbetsplatsen och företaget ansvarar för kostnaderna för inköp, finansiering och service.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er och er verksamhet.